25 december, 2009

Jag vill

...att det ska sluta regna
...att snön ska komma tillbaka (100-meters skiddar sittandes är roligt)
...att jag drar och köper ett par Continental Speed Kings till pendlaraset*
...att sommaren snart är här
...att torsdagsrundorna kommer igång snart igen (nu kommer jag kunna vara med oftare eftersom mitt nya jobb är beläget i Malmö)
...att vi efter torsdagsrundorna landar på På Besök och dricker en Avenyn från Dugges och kanske blossar lite på en cigg
...att en dag i sommar ser ut ungefär så här: kommer till jobbet, jobbar, jobbar, jobbar, äter lunch, jobbar, jobbar, jobbar, jobbar och framåt sen eftermiddag ringer någon och säger "jag cyklar ner till västra hamnen och möter dig vid maxi om en kvart" (för det tar bara en kvart var man är ska i malmö). och så möts vi vid maxi och handlar gruyèreost, bröd och några folköl och sen trampar vi ner till bryggan vid scaniabadet och njuter av ljuset och äter och dricker och sen kanske tar ett bad, om andan faller på. sen går solen ner och då kollar vi på det och sen är det dags att sätta lamporna på cykeln och hoja hemåt. sen säger vi hej då och jag sticker hem till min katt som jag hoppas skaffa i vår som ska heta Stefan eller Christer och han spinner och är from som ett lamm.
...att det kommer mycket folk till systemkatten som jag arrar och som går av stapeln 9 januari
...att det där krasande ljudet som hördes i mitt knä förra veckan när jag satte mig på hojen till tåget inte är något allvarligt (det som är konstigt är att det lät och kändes i höger knä men att jag sen det hände har haft ont i vänster)
...att ingen upptäcker att jag går omkring klädd i cykeltröjor även privat

*=se bild nedan.

2 kommentarer:

  1. de e roligt att läsa dina grejor.
    katten ska såklart heta "stefan och christer", väldigt roligt namn. och ska vara med, ja du fattar.
    puss och kram

    SvaraRadera
  2. ekan likes your status

    SvaraRadera